Vissza a nyitó oldalra * Új kezdeményezés

                                             Meghívó

A Balaton Akadémia ez évi utolsó rendezvényét 2007 december 15.-én, szombaton, 11.00 - kor tartjuk KESZTHELYEN a Kastélyban.

Vendégeink Pécsről a Fagyöngy-együttes, a Százak Tanácsa több tagja és a Márciusi Charta aláírói. Bemutatjuk a Szent György könyvek első köteteit.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

November 24.-i összejövetelünkön meghallgattuk az EU Georgicon agrárinformatikai munkacsoport beszámolóját. Dr. Csepinszky Béla kitűnő előadásban mutatta be1500 internetes címre elküldött hírlevelük jubileumi 200. számát. Németh István Péter új verseskötetét köszöntöttük. A jelenlevők szóltak az ország általános helyzetéről. (emlékeztetőnkben részletesen beszámoltam a találkozóról.)

A Nemzeti Civil Alapprogramhoz benyújtott pályázatainkat a döntés hozók elutasították. Közhasznú egyesületünk ily módon a 2007. és 2008. évre támogatás nélkül maradt. Kérem tagdíjbefizetéseikkel segítsék a működést. Ezúton köszönöm meg, hogy adójuk 1%-ának

befizetésével  - 132.756 ft.  - többen támogattak bennünket.

Akivel személyesen nem találkozunk már Keszthelyen, (vagy Budapestre, Pécsre, Kaposvárra, Tapolcára tervezett rendezvényeinken) azoknak ezúton kívánok áldott Karácsonyt és Újévet!

Tisztelő barátsággal: 

Dr. Szijártó István elnök                                             Dr. Sándor József alelnök


 Vissza a lap tetejére