Vissza a nyitó oldalra * Új kezdés

MEGHÍVÓ

Tisztelettel kérjük a Balaton Akadémia Tanácsának tagjait, a Balaton Akademia tanárait, s a -Balatonőszöd központtal működő-Társaság a Balaton Akadémiáért Közhasznú Egyesület vezetőit, hogy 2003 március 8.-án (szombaton)  11.30 és 14.00 között (az időpontot a Budapestről  reggel 7.00 órakor induló vonat érkezéséhez igazítottuk) KESZTHELYENHelikon Kastélymúzeumban tartandó megbeszélésünkön  vegyenek részt.

A tanácskozás egyetlen napirendi pontja a Balaton Akadémia második évtizedének megtervezése. 

- Milyen útra induljunk? Könyvsorozatunk, rendezvényeink mellett szervezzünk-e graduális, posztgraduális képzést? Milyen profillal? Egyetemközi együttműködéssel vagy más úton ? Milyen nemzetközi kapcsolatrendszert látnak kívánatosnak? 

- Minden elképzelést köszönettel veszünk, aki nem tudna eljönni kérjük villámpostán vagy levélben jelezze mit javasol? Kérjük, hogy a Tanács professzor tagjai mellett azok is vázolják elképzeléseiket, akik a pénzügyi forrásokról  információval rendelkeznek.

Előzetes megbeszéléseink szerint úgy gondoljuk, hogy Keszthelyen a Kastélyban jó munkalehetőséget teremthetnénk a Balaton Akadémia számára. Fontos lenne, hogy az évtizeddel ezelőtti  felelősséggel és igényességgel tájékozódjatok valamennyien a körülményekről, feltételekről.

Mellékeljük a felkért bizottságok, munkacsoportok névsorát, hogy minél több előzetes információval rendelkezzetek. (A Balaton Akadémia első tíz évéről írt igazgatói levél rövid tájékoztatást ad az előzményekről .)

A személyes találkozás és a későbbi közös munka reményében nagyrabecsüléssel köszöntik:

dr.Czoma László (a Kastélymúzeum igazgatója)           dr.Szijártó István (a Balaton Akadémia igazg.) 

Vissza a lap tetejére